banner51

10 Haziran 2019 Pazartesi 14:26
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Aydın'ın Gündeme Dair Basın Açıklaması
 ‘Stajyer dediğiniz Meral Akşener ise, sizin ustalığınızdan Allah'a sığınırız!’

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında kullandığı ‘stajyer’ ifadesiyle ilgili olarak bir açıklama yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye’nin karanlık dönemlerinden birisi olarak kabul edilen ve kimsenin çıkıp konuşamaya cesaret edemediği 28 Şubat döneminde tanklara eyvallah etmediğini belirterek, “Süleyman Soylu'nun 'stajyer' tanımı kullanması, siyasi nezaket ve gerektirdiği üslup ile bağlarını tamamen kopardığının göstergesidir” dedi.

O dönemle ilgili olarak bilgiler veren İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, daha sonra açıklamasına şu şekilde devam etti:

“FETÖ gibi yapılarla mücadeleyi yasal zemine oturtan genelge, İçişleri Bakanı Meral Akşener'e aitti. AKP o genelgeyi FETÖ istedi diye kaldırdı. Süleyman Soylu'nun 15 Temmuz'da anca gördüğü FETÖ gerçeğini, Meral Akşener 20 sene önce gördü! 'Stajyerken' 28 Şubat paşalarına yol vermeyen Meral Akşener devlet terbiyesini, canlı yayında koordineli (!) namaz kılıp, kamera arkasında her türlü filmi çeviren siyaset dublörlerinden öğrenecek değildir! Stajyer dediğiniz Meral Akşener ise, sizin ustalığınızdan Allah'a sığınırız!”

HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
En Başarılı Antalya İl Başkanı Sizce Hangisi?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN